Особливості психолого- педагогічного супроводу старших школярів із синдромом Дауна - Рябченко, Наталія; Рябченко, Наталія; Драєвська, Світлана (Актуальні питання корекційної освіти (педагогічні науки), 2025)
У статті розглянуто основні аспекти системи психолого-педагогічного супроводу старших школярів із синдромом Дауна в умовах спеціального закладу. Авторами розкрито питання доцільності впровадження роботи з основних векторів особистісного розвитку дітей з інтелектуальними порушеннями як шлях до формування в учнів можливостей бути успішною особистістю.